Архів новин за 19 Березня 2019

17:03
У лютому на виконання до Демидівського районного відділу Державної виконавчої служби надійшли матеріали виконавчого провадження з Коростишева про стягнення аліментів з боржника на утримання неповнолітньої дочки.
16:03
Онкохвора Тетяна Куценко із Нововолинська повідомила про позитивну динаміку у лікуванні. Та все ж благає про допомогу, щоб побороти хворобу остаточно.
14:03
Луцьких батьків та дітей запрошують на безкоштовне пробне заняття з робототехніки, яке відбудеться у Комп'ютерній академії «ШАГ»
13:03
Голова Демидівської селищної ради Віктор Іщук взяв участь у засіданні Ради регіонального розвитку під головуванням Петра Порошенка
12:03
Якщо станом на березень на рахунках у субсидіантів в надавачів комунальних послуг є невикористані субсидії, так звана переплата, громадяни мають право платити менше – рівно на суму невикористаної державної допомоги.
10:03
У рамках проекту «Успішні люди, які поруч» намісник Свято-Георгівського чоловічого монастиря, що на «Козацьких могилах», ігумен отець Софроній, завітав до учнів Пляшівського ліцею Демидівської ОТГ
09:03
З нагоди 75 річниці визволення села у Малівській школі провели святкову лінійку.
08:03
Ми отримуємо від життя те, що віддаємо іншим: якщо посміхнемося перехожому, отримаємо посмішку у відповідь, полюбимо – любитимуть і нас, зробимо добро – не залишать у скруті... Даруйте життю посмішки й добрі вчинки, щоб у відповідь отримати ще більше!
26/04/2024 Четвер
25.04.2024