Лікування необхідно продовжувати: онкохвора волинянка потребує допомоги

19 Березня 2019, 16:41
Онкохвора волинянка потребує допомоги 1178
Онкохвора волинянка потребує допомоги

Онкохвора Тетяна Куценко із Нововолинська повідомила про позитивну динаміку у лікуванні. Та все ж благає про допомогу, щоб побороти хворобу остаточно. Для цього молодій мамі двох діток необхідно приймати дороговартісний препарат.

Про це жінка пише на своїй сторінці у Фейсбук.

За її словами, лікування – успішне. Наразі Таня починає 6 курс лікування Ібрансом. І потрохи повертається до звичайного життя. Незабаром у неї – чергове КТ, яке покаже чи потрібна операція-абляція печінки.

«Взагалі мої результати – це вже у моєму випадку – дуже велика перемога! Таке буває дуже рідко! Але ми ролбимо диво разом! Напишу коротко – 6 курс починаю. Аналізи допустимі до курсу. Хоча лейкоцити низькуваті, мають бути не менше 2 ,а в мене 2.2. Це все дія Ібрансу, зате гемоглобін високий. Це добре. Онкомаркери взагалі впали. Так, що це для мене приємно, можливо, він нарешті здався? Це я про рак… Наступне КТ буде 20 травня, яке покаже, молю Бога – повний регрес метастаз і оптимістичний прогноз продовження років мого життя! Але, на жаль, це не буде означати, що він не зможе мене знову пробувати атакувати. Тому мені прийдеться приймати ці курси, по клінічним дослідженням, ще 30 місяців. Якщо щось піде не так на КТ і покаже ріст пухлини,то я поїду одразу на операцію-абляцію печінки,так як пухлина залишилася одна, це можна буде мені зробити. А так я повертаюся потрохи до звичайного нормального життя, і навіть можу швидко йти-бігати і навіть не хочеться згадувати “те пережите”. Дякую Вам за те, що живу, за те що продовжуєте мені життя! Благодійні фонди дорослим не допомагають! Закупки “Ібрансу” державою не буде! Без Вас я ніяк! Все завдяки Вам! Бережи Вас Бог!», – пише Тетяна у своєму дописі.

Нагадаємо, Тетяна Куценко з Нововолинська в 2013 році лікувала третю стадію раку грудей, пройшла повністю все лікування: 7 хімій, 2 операції і 20 променевих терапій. Але у липні 2018 лікарі виявили метастази в легені та печінці.

Тепер жінка лікується препаратом «Ібранс», і він дає хороший результат. За її словами, під час останнього КТ зафіксували зменшення пухлини у печінці.

Читайте також: Рак не відступає, – хвора волинянка благає про допомогу

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39