У Демидівці поклали квіти до Дня Конституції

27 Червня 2020, 14:53
893

28 червня українці відзначають велике свято – День Конституції України. Найвищий закон утверджує багатовікове прагнення українського народу до незалежності і власної держави. Прийняття Конституції України є закономірною і важливою віхою в історичному розвитку держави.

 26 червня, відбулося урочисте покладання квітів до пам'ятника Великому Кобзареві Тарасу Шевченку,  з нагоди 24-ї річниці  Конституції України. У заході взяли участь селищний голова Віктор Іщук, та працівники Демидівської селищної ради. Святкові заходи до Дня Конституції України пройшли з урахуванням карантинних обмежень, йдеться на сайті Демидівської ОТГ.

Селищний голова Віктор Миколайович привітав зі святом і вручив Подяки за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов'язків, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування та з нагоди Дня Конституції України головному спеціалісту з питань реєстрації місця проживання громадян апарату виконавчого комітету Демидівської селищної ради Марії Миркевич та директору комунальної організації «Добробут» Демидівської селищної ради Володимирові Козубу.

Читайте також: Що робити, якщо підвищений холестерин



 

 

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024