Чому в Рогізному відремонтували лише початок доріг по двох вулицях

07 Лютого 2024, 14:52
Чому в Рогізному відремонтували лише початок доріг по двох вулицях 1361
Чому в Рогізному відремонтували лише початок доріг по двох вулицях

Жителі села Рогізне нарікають на стан дорожнього полотна по вулиці Теслугівська та Молодіжка.

Про це вони розповіли журналістам видання Район.Демидівка.

За словами жителів села, під час ремонту дороги асфальт проклали лише на початку вулиць, а далі «залишили ями в коліна». На доказ своїх слів люди надіслали в редакцію світлини.

Як зазначено у тендерній документації, ремонт дороги по вулиці Теслугівська вартував 199,9 тисячі гривень, по Молодіжній – 199,8 тисячі гривень. В обох випадках роботи виконувало підприємство «Ространс». Фірма зареєстрована в селі Рованці, що біля Луцька. Власницею та директоркою організації є ковельчанка Наталія Шух. Підприємство неодноразово вигравало тендери на ремонт доріг у Волинській області, а також прилеглих селах Рівненщини. 

Заступник голови Демидівської селищної ради Анатолій Бондар, коментуючи ремонт дорожнього полотна по цих двох вулицях, підтвердив, що, дійсно асфальтом покрили лише початки дороги. Пояснив, саме такі ділянки вистачило відремонтувати за суми, зазначені в тендерах. 

«Ця фірма ремонтувала нам дороги в іншому селі й ми попросили відремонтувати Теслугівську та Молодіжну в Рогізному, на скільки вистачить грошей. Надалі там ремонт продовжуватимемо. Як швидко –  залежить від фінансового ресурсу», – сказав Анатолій Бондар. 

 

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024