Тротуари не посипані, дороги не чищені: демидівчани нарікають на стан шляхів у негоду

22 Січня 2024, 14:35
Тротуари не посипані, дороги не чищені: демидівчани нарікають на стан шляхів у негоду 522
Тротуари не посипані, дороги не чищені: демидівчани нарікають на стан шляхів у негоду

Жителі Демидівської громади нарікають на те, що під час останнього снігопаду, який пройшов 21 січня, дороги не привели до належного стану.

З цією проблемою люди звернулися до редакції видання Район.Демидівка.

Кажуть: в селах дороги були в такому стані, що ними «не можливо ні пройти – ні проїхати». Та, мовляв, і в самій Демидівці ситуацію не надто краща: розчистили від снігу та посипали протиожеледною сумішшю лише головні дороги, на другорядних же техніка не працювала. Тротуари нагадують суцільну ковзанку.

Своєю чергою посадовець Демидівської селищної ради Валентин Кондратюк каже, що проблеми з переметами та слизькими пішохідними зонами ліквідовують під час кожної негоди.

«Тротуари посипаємо. Десь підсипали, а за трохи знову замерзло – треба знов обробляти. Дороги також чистимо в міру потреби. Щойно передімною поїхала машина. Вчора, в неділю, отримали дзвінок, що в одному з сіл громади перемело дорогу. Виїхали на місце, дійсно – ділянка ускладнена. Подзвонили в «Хімія Парк» (підприємство, яке відповідає за утримання доріг на Демидівщині взимку – авт), за пів години приїхала машина, проблему усунули. В іншому селі невеличкий перемет був буквально 15 метрів – від хати до хати. То чи варто заради цього «гнати» туди техніку?», – каже посадовець.

Нагадаємо, що за даними голови Рівненської ОВА Олександра Коваля, найінтенсивніші опади 21 січня пройшли на півдні та заході області. Ділянка дороги між Демидівкою та Млиновом була однією з найскладніших в регіоні.

Також очільник області попереджав про можливі ускладнення на автошляхах із малою інтенсивністю руху. 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024