Суд покарав порушника, який двічі кермував напідпитку по Демидівщині

24 Жовтня 2023, 14:35
Суд покарав порушника, який напідпитку їздив по Демидівщині 333
Суд покарав порушника, який напідпитку їздив по Демидівщині

Суддя Демидівського районного суду розглянув відкритому судовому засіданні справу про адміністративне правопорушення уродженця села Дядьковичі. 16 вересня у селі Хрінники по вулиці Шевченка чоловік керував автомобілем марки «ГАЗ 5312» в стані алкогольного сп`яніння, чим порушив правила дорожнього руху.

Про це йдеться в одній зі справ Демидівського суду.

Згідно з зафіксованими та видрукованими на папері показниками алкотесту «Drager» вбачається, що стан алкогольного сп`яніння становив 0,24 %. Огляд на стан сп`яніння проводився із застосуванням технічних засобів відеозапису.

Крім цього, 19 вересня його зупинили в селі Набережне в такому ж стані. Згідно зафіксованих та роздрукованих на папері показників алкотесту «Drager» вбачається, що стан алкогольного сп`яніння становив 0,55 %. Огляд на стан сп`яніння проводився із застосуванням технічних засобів відеозапису.

У судовому засіданні чоловік пояснив, що алкогольні напої в день, коли керував автомобілем не вживав, вживав на передодні ввечері. З результатами проведених поліцейськими оглядів на стан сп`яніння на місці зупинки транспортного засобу не погоджувався, казав, щоб завезли в лікарню. Проте, у лікарню для проведення огляду поліцейські його відмовилися доставити.

Суд визнав водія винним у вчиненні адміністративних правопорушень і призначив штрафу в розмірі 17 000 гривень та позбавлення права керування транспортними засобами строком на один рік.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024