П'ять років за вкрадену корову: судили чоловіка з Демидівки

06 Жовтня 2023, 13:15
П'ять років за вкрадену корову: судили чоловіка з Демидівки 485
П'ять років за вкрадену корову: судили чоловіка з Демидівки

У Демидівському суді розглянули справу чоловіка, який вкрав чужу корову з пасовиська. Інцидент стався 22 травня 2023 року близько 20:00 навпроти автостанції по вулиці Миру в селищі Демидівка.

Про це йдеться в одній зі справ районного суду.

Слідчі з’ясували, що чоловік викрав тварину породи «Українська чорно-ряба молочна», яка була припнута за допомогою металевого припону.

У результаті протиправних дій він завдавав власниці тварини майнової шкоди на загальну суму 26 000 гривень.

У судді обвинувачений повністю визнав свою винну. Підтвердив, що дійсно викрав корову.  Прив`язав її до коня та повів до себе додому. Надалі працівники поліції відшукали в нього тварину та повернули власниці. Претензій потерпіла до нього немає. Він попросив вибачення. Чому вчинив крадіжку пояснити не зміг. Щиро розкаюється у вчиненому.

Потерпіла претензій ні матеріального, ні морального характеру до обвинуваченого не мала. Просила суворо його не карати.

Розглянувши всі матеріали, суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначити йому покарання у виді п`яти років позбавлення волі. Проте звільнив його від відбування призначеного покарання з випробуванням та встановити іспитовий строк один рік.

Вирок може бути оскаржено до Рівненського апеляційного суду через Демидівський районний суд протягом 30 днів з дня проголошення.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024