У Демидівці відзначили 32 річницю Незалежності України

24 Серпня 2023, 17:02
У Демидівці відзначили 32 річницю Незалежності України 182
У Демидівці відзначили 32 річницю Незалежності України

Жителі Демидівської громади зібралися, щоб разом відзначити День Прапора та 32 річницю Незалежності України.

Заходи розпочалися з хвилини мовчання, щоб вшанувати пам'ять героїв, які загинули за волю та незалежність нашої країни у боротьбі з агресором. Під спів Гімну України був піднятий український прапор, повідомляють на фейсбук-сторінці селищної ради. 

Один з основних моментів святкування – відзначення досягнень молоді. Селищний голова Сергій Радченко привітав двох випускників громади  Соломію Березюк, випускницю опорного закладу Демидівського ліцею, та Дениса Хомяка, випускника Вовковиївського ліцею, які показали найкращі результати під час складання Національного мультипредметного тесту-2023. Вони стали прикладом високої освітньої якості та гордістю Демидівщини. За їхні досягнення учасникам були вручені грамоти та грошові винагороди.

Святковий настрій доповнила Молодіжна рада з організації легкоатлетичного пробігу «Забіг у вишиванках». Понад 30 учасників, вдягнених у національний одяг, взяли участь у пробігу. Спільний старт біля артоб'єкта карти України підкреслив єдність та патріотичний дух українського народу. Захід завершився нагородами від КЗ ЦФЗН «Спорт для всіх», які отримали всі учасники.

Спільна молитва у храмі Івана Богослова ПЦУ стала спільним зверненням за незалежність, мир та перемогу України, а також за здоров'я воїнів нашої громади, воїнів всієї України, які захищають нашу державу. Молитва є невід'ємною частиною шляху до Перемоги.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024