У Демидівці відкрили нову фотозону

18 Травня 2023, 14:58
У Демидівці відкрили нову фотозону 414
У Демидівці відкрили нову фотозону
В центральному парку селища Демидівка, відкрили артоб'єкт у формі карти України, що символізує єдність та незалежність нашої держави.
 
Цю ідею реалізували завдяки співпраці Молодіжної ради Демидівської селищної ради та ГО «Сприяння розвитку села. Від ідеї до її втілення – шлях у кілька місяців. Демидівська молодь», в рамках проєкту «Активна молодь – свідома молодь», змогла залучити кошти на реалізацію свого задуму, повідом«ляють на сторінці громади у фейсбук. 
 
Майданчик облаштовували працівники КО «Добробут» та КЗ ЦФЗН "Спорт для всі»", макет карти зварював Андрій Бондарук. 
 
Працювали над виготовленням карти з вірою про мирне життя в щасливій Україні. Загальна ідея полягала в залучені активної молоді громади та ВПО до культурного життя громади та створення відкритої локації для жителів та гостей нашої громади.
Артоб'єкт «Карта України» - це втілення віри в добро, любов, щасливе майбутнє України. А найголовніше показати, що ми - українці, єдиний народ.
 
Проєкт реалізується ГО «Сприяння розвитку села» за підтримки ГО «Платформа Публічної Дипломатії» та National Democratic Institute. Фінансування є можливим завдяки щирій підтримці американського народу через USAID - US Agency for International Development та за інформаційної підтримки Ради з молодіжних питань при Президентові України
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39