Для школярів Демидівки провели урок із безпечної поведінки

17 Травня 2023, 09:12
Для школярів Демидівки провели урок із безпечної поведінки 689
Для школярів Демидівки провели урок із безпечної поведінки
Поліцейські офіцери Корецької, Демидівської та Радивилівської громад спільно з інспекторами ювенальної превенції у місцевих освітніх закладах провели уроки з дотримання правил безпечної поведінки: на дорозі, у побуті, під час виявлення невідомих предметів тощо.
 
Особливу увагу правоохоронці акцентували на правилах дорожнього руху, зокрема, в скільки років і де можна їздити на велосипедах, як перетинати проїзну частину. Аби заняття були ще цікавішими, працівники поліції обговорювали та моделювали з малечею різні ситуації, які можуть виникнути в житті, йдеться у повідомленні пресслужби поліції Рівненщини. 
 
Крім того, поліцейський офіцер Крупецької ТГ спільно із ювенальним поліцейським та рятувальниками відвідали два освітні заклади у Михайлівці та Ситному. Наголосили їм на порядку дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів та в інших небезпечних ситуаціях. Також правоохоронці розповіли учням про особливості своєї роботи.

 
Поліцейські пообіцяли дітям, що вони й надалі робитимуть усе, аби їх дитинство було безпечним та вони могли завжди відчувати, що про них постійно піклуються.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024