У Демидівці винесли вирок жінці, яка зарізала батька

19 Березня 2023, 10:33
У Демидівці винесли вирок жінці, яка зарізала батька 1095
У Демидівці винесли вирок жінці, яка зарізала батька

До семи років позбавлення волі Демидівський районний суд Рівненської області засудив жінку, яка вдарила ножем у живіт свого батька. Внаслідок поранення чоловік помер в автомобілі швидкої допомоги.

Про це журналісти видання Район.Демидівка дізналися із матеріалів справи.

Як йдеться у вироку суду, конфлікт між родичами розгорівся ввечері на початку квітня 2022 року. Дочка зі співмешканцем нетверезою повернулися із христин, коли її батько, мати та брат вечеряли на кухні. З ними був і син обвинувачуваної. 

У суді жінка пояснила, що, повернувшись додому, вона зі співмешканцем пішли відпочивати до іншої кімнати. Коли раптом почула, як плаче її син. Повернувшись на кухню, жінка з'ясувала, що батько вдарив малого по потилиці. Через це зчинилася сварка. Коли ж батько замахнувся рукою на дочку, та схопила ножа й штрикнула його в живіт. Підсудна додала, що того вечора її батько також перебував під дією алкоголю.

Жінка переконувала в суді, що вбивати батька наміру не мала, хотіла лишень налякати. 

Також дочка розповідала, що коли батько впав на підлогу, крові не було. Пораненому викликали «швидку», втім згодом лікар повідомив, що чоловік помер.

Зі слів підсудної, стосунки у них із батьком були нормальними. Втім коли чоловік випивав, між ними виникали конфлікти. 

Під час розгляду справи брат обвинувачуваної додав, що у них з сестрою добрі стосунки та попросив суд суворо не карати її. 

 

 

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024