У Демидівці чоловік позивався до робітників, які взяли гроші, а паркан не збудували

18 Березня 2023, 18:21
У Демидівці судили будівельника, який гроші взяв, а паркан не збудував 747
У Демидівці судили будівельника, який гроші взяв, а паркан не збудував

Демидівський районний суд Рівненської області відмовив у задоволенні позову чоловіку, який мав намір судитися із недобросовісним будівельником. 

Про це журналісти видання Район.Демидівка дізналися із матеріалів справи.

У рішенні суду йдеться про те, що в жовтні 2021 року позивач дав робітнику та його напарнику 18 тисяч гривень, аби ті купили матеріали для будівництва паркану. Сума містила також аванс за роботу. Робітники частково замовлення виконали – облаштували бетонну основу під фундамент паркану та металеві основи під стовпчики. Надалі ж ані матеріалів чоловіки не купили, ані будівництво не продовжували. 

Позивач вважав, що між ним та робітником було укладеного усний договір підряду щодо виконання робіт з влаштування паркану біля домоволодіння позивача. Таким чином, на думку позивача, працівник порушив зобов`язання і має відшкодувати йому, як кредиторові, завдані ним збитки на суму 18 тисяч гривень. Замовник робіт також наполягав, аби виконавець повернув йому 4500 гривень судових витрат.

Дослідивши докази по справі, встановивши фактичні обставини та зміст спірних правовідносин, суд вирішив повністю відмовити в задоволенні позову.

 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024