Бюджети Демидівської та Боремельської громад отримали майже 3 мільйони гривень єдиного податку

16 Березня 2023, 17:04
Бюджети Демидівської та Боремельської громад отримали майже 3 мільйони гривень єдиного податку 365
Бюджети Демидівської та Боремельської громад отримали майже 3 мільйони гривень єдиного податку

До місцевих бюджетів Демидівської та Боремельської громад від підприємців та підприємств, які працюють за спрощеною системою оподаткування за січень-лютий 2023 року надійшло 2,95 мільйона гривень єдиного податку.

Найбільшу суму єдиного податку до бюджетів громад сплатили підприємці – фізичні особи, які працюють в умовах спрощеної системи оподаткування. Їх внесок становить 1,8 мільйона гривень єдиного податку. Юридичні особи спрямували до місцевого бюджету 63,6 тисячі гривень єдиного податку. За цей же час сільськогосподарські товаровиробники поповнили бюджети громад на 1,1 мільйона гривень єдиного податку. Про це повідомляють на сайті Демидівської громади. 

Єдиний податок належить до місцевих податків і зараховується до місцевого бюджету. Тобто, використовується органами місцевого самоврядування для забезпечення функціонування об’єктів критично важливої інфраструктури. А це означає, що кожен платник долучається до спроможності громади самостійно фінансувати видатки для вирішення соціально-економічних питань розвитку.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024