Переваги інтернет-дощок оголошень

07 Березня 2023, 17:19
Переваги інтернет-дощок оголошень Реклама 175
Переваги інтернет-дощок оголошень

Чи не з кожним днем все більше покупців надають перевагу шопінгу онлайн замість походу в традиційні торгові центри чи на ринки. Зростання попиту стимулює підприємців розвивати бізнес в інтернеті. Втім не рідко, прагнучи вийти на новий щабель ведення бізнесу, продавці зіштовхуються з проблемою – як обрати майданчик, який буде приносити прибуток?

Однією із найавторитетніших дощок безкоштовних оголошень в Україні є https://ryinok.com.ua/nezhin/. Компанія вже встигла зарекомендувати себе з позитивного боку у сфері онлайн-торгівлі.

Які переваги віртуальної дошки оголошень над газетою?

Як ми вже зауважували на початку, в сучасному світі дедалі більше людей надають перевагу онлайн-сервісам. Це стосується і сфери послуг. Газети ж читають все менше людей. Натомість аудиторія дощок оголошень в інтернеті лише зростає.

До того ж інтернет надає куди ширші можливості для покупки чи продажу товарів та послуг. Разом з тим, подаючи оголошення в інтернет, а не паперову газету, ви економите свій час та гроші, оскільки не потрібно їхати в редакцію та платити чималі кошти за розміщення свого тексту.

Подаючи ж оголошення в інтернеті, вам не потрібно перейматися тим, аби ваша пропозиція знайшла свою аудиторію. Сайти самі сортують пропозиції так, аби користувачам легше було знаходити те, що потрібно саме для них.

Що таке інтернет-ринок?

Інтернет-ринок – це найбільша дошка безкоштовних оголошень в Україні. Майданчик має велику базу пропозицій за наступними темами: нерухомість, робота, транспорт, купівля/продаж, відпочинок, знайомства…

Компанія допомагає своїм клієнтам збільшити кількість відгуків на конкретну пропозицію та зробити її помітнішою за допомогою послуг просування.

Робиться це наступним чином:

  • Підняття. Підвищуючи пріоритет вашого оголошення, ви піднімаєте його на початок списку оголошень за конкретною тематикою. У такий спосіб ви привертаєте увагу більшої кількості відвідувачів до своєї пропозиції.
  • Закріплення. Закріпивши оголошення, ви автоматично піднімаєте його на початок списку по схожій тематиці. Як свідчить статистика, така опція дозволяє у п’ять разів збільшити кількість переглядів та вдвічі збільшити  відгуки. Як наслідок, продажі відбуваються значно швидше.
  • Виділення. На сайті Інтернет-ринок на тиждень можна виділити оголошення жовтим фотом. Це дозволяє зробити пропозицію яскравішою та помітнішою на фоні інших.
  • Терміново. Помістивши оголошення у розділ термінових, ви розміщуєте його на головній сторінці. Це дає змогу збільшити охоплення оголошення та зробити його помітнішим серед інших пропозицій.

Також онлайн-майданчик пропонує для своїх клієнтів різні комплексні пакети послуг щодо розміщення та просування оголошень.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024