У Хрінниках відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ

16 Лютого 2023, 11:36
У Хрінниках відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 239
У Хрінниках відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ

В день Стрітення Господнього та напередодні Дня Єднання на базі опорного закладу Хрінницького ліцею, в дружній атмосфері, з щирими посмішками, позитивними емоціями та патріотичними нотками настрою відбувся благодійний концерт «Боже, Україну бережи!», який організували працівники «Мистецької школи» Демидівської селищної ради для збору коштів на підтримку воїнів, що боронять нашу країну від російського агресора. 

Тепла і незабутня атмосфера панувала в залі, де звучали українські пісні,  естрадні сучасні номери, свою вправність демонстрували виконавці - інструменталісти, хореографи, йдеться на сайті Демидівської громади. 

У рамках заходу мав місце благодійний ярмарок смаколиків «Разом до перемоги». Доброчинна подія об'єднала працівників культури сіл Хрінники, Товпижин, Лисин, працівників ЗДО «Сонечко», учнів,  батьків,  вчителів, та небайдужих жителів села. Всі присутні закладу змогли почастуватись смачним кулешем та стравами української кухні.

Смакували здобною випічкою.  Кожен клас презентував свою імпровізовану ятку, де можна було знайти найрізноманітніші смаколики – від солодкої випічки, пирогів, фруктів до ситної піци.

Також відбулися спортивні активності в рамках соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України», де учні мали можливість потренуватися з інвентарем з сумки координатора до складу якої входять: тренувальна петля, кулі для гри в «Петанк», бумеранг, стрічка-еспандер для крос-тренінгу, еластичні міні-резинки для пілатесу, набір для швидкісного бадмінтону, футбольний м’яч, скакалки, гнучка драбина, м’яч для пляжного волейболу, фрисбі. Активні ігри, руханки, заняття спортом є тим видом відпочинку, який приносить і користь, і позитив.

Загалом під час благодійного ярмарку вдалося зібрати 16 тис. гривень. Ці кошти передадуть волонтерам для придбання необхідних речей для наших захисників.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024