Які перспективи для Демидівської громади дає угода з польською гміною

16 Січня 2023, 13:32
Які перспективи для Демидівської громади дає угоду з польською гміною 691
Які перспективи для Демидівської громади дає угоду з польською гміною

З метою налагодження зв’язків у багатьох галузях та зміцнення дружніх відносин з сусідніми країнами, підписали Угоду про співробітництво між Демидівською селищною територіальною громадою та гміною Збучин Седлецького повіту Мазовецького воєводства (Республіка Польща). 

Угоду підписали з української сторони Демидівський селищний голова Сергій Радченко, а з польської  війт гміни Збучин Томаш Гапунович. Про це йдеться у звіті за 2022 рік очільника Демидівської громади Сергія Радченка.

Дана Угода передбачає співробітництво у таких галузях: освіта, наука, культура; обмін дітьми та молоддю; спорт, туризм; сільське господарство; охорона навколишнього середовища, включаючи раціональне використання природних ресурсів; підприємництво, становлення безпосередніх зв'язків між підприємцями; захист у разі катастроф, пожеж і надзвичайних ситуацій, обмін досвідом та інформацією в цій галузі; охорона здоров'я; пошук джерел фінансування нових проєктів; обмін досвідом з удосконалення структури та функцій органів місцевого самоврядування.

Делегація Демидівської селищної територіальної громади перебувала з робочим візитом у гміні Збучин Седлецького повіту

Мазовецького воєводства. Офіційний візит української делегації проходив у рамках співпраці між нашими громадами. Метою даного візиту до Республіки Польща є прагнення підтримувати дружні стосунки між  громадами.Представники української делегації та польської сторони обговорили можливі напрямки подальшої співпраці.Польські підприємці зацікавлені у розширенні економічної діяльності та пошуку нових можливостей для розвитку обох громад.

 

__________________________________________

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024