У Демидівці звільнили від відповідальності сина, який облаяв матір

15 Січня 2023, 14:59
Суд 1159
Суд

Демидівський районний суд Рівненської області визнав винним у вчиненні адміністративного порушення чоловіка, який нецензурно облаяв свою матір, втім звільнив його від відповідальності за скоєне.

Про це журналісти видання Район.Демидівка дізналися із матеріалів справи. 

У постанові суду йдеться, що ввечері на початку грудня минулого року між сином та матір'ю виник конфлікт. Під час перепалки чоловік образив жінку нецензурною лайкою, чим міг завдати психологічної шкоди її здоров'ю.

Під час розгляду справи підсудний визнав свою вину. Втім матір заявила суду, що з сином вони вже помирилися й попросила не притягувати його до відповідальності.

Зважаючи на встановлені фактичні обставини справи (примирення сторін конфлікту, відсутність матеріальних наслідків вчиненого правопорушення), суд зробив висновок, що адміністративне правопорушення, вчинене сином, є малозначним. А, згідно із законодавством, при малозначності вчиненого адміністративного правопорушення, орган уповноважений вирішувати справу, може звільнити порушника від адміністративної відповідальності та обмежитись усним зауваженням.

Тож, зробивши сину усне зауваження, суд закрив справу. 

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024