Буде «і хліб, і до хліба»: українські підприємства харчової промисловості продовжують працювати

03 Березня 2022, 16:57
Фото ілюстративне 190
Фото ілюстративне

Об'єднання та підприємства харчової промисловості України заявили, що попри нестачу сировини, обстріли та удари, порушення логістики, працюють над тим, аби в українців щодня «був хліб і до хлібу».

Пор це пише Економічна Правда. 

«Вже тиждень наша країна мужньо обороняється, країна б’ється за кожен метр нашої території, за кожне місто і кожне село і ми перемагаємо! І ми, виробники харчових продуктів України б’ємося разом з нашими воїнами, нашими захисниками, інколи на межі можливостей, але забезпечуючи наших людей продовольством.

Нестача сировини, збої в постачанні ресурсів, дефіцит енергоносіїв, нестача робочих рук, ракетні та бомбові удари, обстріли, порушення логістики. Проте наші співробітники щодня виходять на роботу, наші водії під обстрілами розвозять необхідні харчові продукти», – заявили у зверненні Держпродспоживслужби.

Об'єднання та підприємства додали, що «працюють млини, працюють пекарні, працюють молоко- та м'ясо- переробні підприємства та багато інших харчових виробництв».

Вони закликали всіх виробників тримати зв'язок із координаторами, «з відповідальними заступниками голів обласних військових адміністрацій».

«Ми зробимо все можливе та неможливе, щоб хліб і до хліба були щодня у кожного з вас! Ми не зупинимося.

Ми вистоїмо та переможемо. Руський воєнний корабль, ти знаєш дорогу», – йдеться у зверненні.

Читайте також: Під час воєнного стану до платників податків і ФОПів не застосовують штрафи

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024