Лісівники Рівненщини запрошують посадити дерева для «Зеленої крїни»

27 Вересня 2021, 13:03
Висадка дерев 128
Висадка дерев

1 жовтня по всій Україні, і на Рівненщині зокрема, розпочнеться реалізація програми Президента «Зелена країна».

 Під час цієї програми кожен охочий у будь-якому куточку України зможе долучитися, посадити власне дерево і в такий спосіб зробити особистий внесок у збільшення лісистості області, і України загалом. Про це Бізнес.Район повідомили в пресслужбі Рівненського ОУЛМГ.

«Посадка лісу, створення лісових культур – це щоденна, звична робота для наших лісівників. Навесні в області ми посадили майже 24 мільйони штук сіянців основних лісоутворюючих порід. І зараз запрошуємо всіх приєднатися до цієї благородної справи, взяти участь у масштабному залісненні України в рамках програми Президента України «Зелена країна»», - наголосив начальник Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Сухович.

Восени на Рівненщині під час акції «Створюємо ліси разом» планують створити 23 га лісових культур і посадити 158,8 тисячі штук сіянців. Інформація про місця, де відбуватимуться заходи та відповідальних осіб по лісгоспах, на сайті Рівненського ОУЛМГ.

На спеціальному сайті, який вже доступний за посиланням, кожна людина зможе прослідкувати хід висадки лісу по окремих регіонах. Крім того, будь-хто зможе долучитися до масштабної екоініціативи й висадити ліс. Для цього потрібно заповнити спеціальну форму реєстрації на участь в акції «Створюємо ліси разом». Під час висадки лісівники безплатно нададуть садивний матеріал і покажуть, як садити ліс.

Читайте також: «Зелена країна»: як зміниться площа лісів в рамках реалізації програми Президента

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024