Благодійники передали засоби захисту для медичних закладів Демидівки

20 Травня 2021, 19:00
379

Громадські організації передали благодійну допомогу закладам соціальної і медичної сфери Демидівщини.

Громадські організації «Гармонія» та «Демидівська районна ветеранська спілка учасників АТО» долучилися до соціальної ініціативи БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» отримали пакунки із захисними засобами – захисні маски для обличчя, рукавички, спиртові серветки, бахіли, антисептики для рук. Про це повідомляють у Демидівській селищній раді.

Отримана благодійна допомога передана у важливі соціальні заклади нашої громади:

  • голова ГО «Демидівська районна ветеранська спілка учасників АТО» Олександр Скоморох передав засоби для працівників КНП «Центр ПМСД» Демидівської селищної ради,
  • голова ГО «Гармонія» Наталія Чекан-Шаніна передала засоби у КЗ «Турбота» Демидівської селищної ради для забезпечення працівників стаціонарного відділення для тимчасового або постійного проживання.

Адже наші медики і соціальні працівники стоять на сторожі охорони здоров’я жителів громади і потребують нашої з вами підтримки.

«Мережа 100 відсотків життя Рівне» надала благодійну допомогу в рамках проєкту ЄС «Підвищення спроможності ОГС соціальної сфери України», що фінансується Європейським Союзом.

Читайте також: У Млинові з професійним святом привітали сімейних лікарів

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024