Юні футболісти з Дубенщини матимуть змогу потрапити до київського «Динамо»

09 Травня 2021, 14:07
422

Футбольний клуб «Єврошпон-Смига» з Дубенщини підписав договір про співпрацю з ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Відтепер юні таланти з усієї області матимуть змогу потрапити до київського «Динамо».

Подробиці співпраці розкрили під час зустрічі на базі Рівненської обласної асоціації футболу. Про це інформують на сайті РОАФ.

Президент ФК «Єврошпон-Смига» Василь Антонюк та виконавча директорка клубу Оксана Костюк зокрема розповіли, що смизький клуб став 12-м в Україні, що має таку угоду. Розрахована вона на два роки. Відтепер «Єврошпон-Смига» має право займатися селекцією на користь столичного суперклубу на території Рівненської та Тернопільської областей.

Угода про співпрацю з грандом українського футболу – це можливість для кожного вихованця клубу «Єврошпон-Смига» навчатися за тренувальною програмою «Динамо», проходити стажування на тренувальній базі київської академії, а найкращі гравці матимуть можливість безкоштовно навчатися у школі «Динамо».  У рамках співпраці для дитячих тренерів проводитимуть на базі стадіону «Єврошпон-Смига» практичні заняття, семінари, лекції та конференції.

Щоб створити умова для якісної підготовки юних футболістів, нині у Смизі розпочали будівництво сучасної бази, яка, з-поміж іншого матиме велике футбольне поле зі штучним покриттям, на наступний сезон команду «Єврошпон-Смига» планують заявити до Першої ліги ДЮФЛ України. 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024