У Вербенському ліцеї провели літературно-музичну композицію, присвячену Кобзарю

15 Березня 2021, 16:45
349

У Вербенському ліцеї провели літературно-музичну композицію «Мені ж, мій боже, на землі подай любов, сердечний рай! І більш нічого не давай!».

Щорічно у березні вшановую пам'ять національного поета Тараса Шевченка. Вже традиційно, впродовж днів, присвячених величній постаті українського генія, співця покріпачених та знедолених, у Вербенському ліцеї проводять літературно-музичну композицію. Про це повідомляють у Демидівській селищній раді.

Організовують подію учителка української мови та літератури, бібліотекарка села Вербень ПШБ-філії Стрихарською О. В. та члени учнівського самоврядування ліцею.

Метою цього заходу є поглибити знання учнів про Т.Г. Шевченка, розкрити велич українського генія, наблизити його до серця кожного учня, стимулювати пізнавальний інтерес дітей до його життєвого і творчого шляху, ознайомити учнів із місцем жінки у творчій спадщині та в особистому житті поета, виховувати шану і повагу до Шевченка та його творчості, гордість і патріотизм українського народу.

Бібліотекарка презентувала виставку-інсталяцію «Музи генія» та розповіла усім присутнім про цікаві факти із особистого життя поета, а також запропонувала поглибити свої знання про життя та творчість великого Кобзаря, скориставшись добіркою літератури, представленої на виставці.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024