Район.Мукачево: на Закарпатті запустили другий у регіоні сайт мережі Район.in.ua

16 Лютого 2021, 16:00
384

Холдинг CID MEDIA GROUP продовжує розвивати мережу гіперлокальних ЗМІ й цього разу новий сайт відкривають на Закарпатті.

Мережа Район.in.ua 16 жовтня 2020 року відкрила видання про життя Свалявської громади – Район.СваляваМинуло рівно чотири місяці – і в Карпатському краї розпочинає роботу новий сайт Район.Мукачево. 

Особливість цього видання у тому, що воно висвітлюватиме життя мешканців новоствореного та укрупненого Мукачівського району, який утворився внаслідок об’єднання трьох районів – Мукачівського, Свалявського та Воловецького, з центром у місті Мукачево.

Стежити за новинами можна не тільки на сайті, а й на офіційній сторінці видання у Facebook.

Якщо бажаєте поділитися важливою інформацією, телефонуйте за номером +30959111784 або пишіть на електронну скриньку [email protected].

«Новостворений Мукачівський район – це край контрастів. Від рельєфу до погодних умов. На Воловеччині може бути по коліна снігу, а з’їхавши вниз до Мукачева зеленітиме трава і дзюрчатиме гірська річка.

Тут цікаві колоритні люди, вони толерантні до інших народностей, працьовиті та проєвропейські, оскільки за останні півтора століття Мукачево входило до складу Угорщини, Австро-Угорщини, Чехословаччини, Радянського Союзу. Тут живе 77,1% українців, 9% росіян, 8,5% угорців, 1,9% німців, 1,4% ромське населення та 0,4% – євреї.

За кілька кілометрів від районного центру є села повністю угорськомовні. А у самому Мукачеві осіла найбільша громада ромів в Україні. До речі, вони мають свого депутата у Мукачівській міській раді.

Сподіваюсь, нам вдасться відкрити цей прекрасний край Україні, бути корисними людям Мукачівщини, Свалявщина та Воловеччини.

Ми будемо писати про людей і для людей. Чесно та незаангажовано залучатимемо до коментування подій району представників влади, незалежних експертів та громадськість», – каже редакторка інтернет-видання Район.Мукачево Оксана Прокопчук.

Довідково: нині у мережі Район.in.ua працює 28 видань.

На Волині це – Район.Луцьк, Район.РожищеРайон.КовельРайон.Камінь-КаширськийРайон.ЛюбомльРайон.ШацькРайон.ГорохівРайон.Володимир-ВолинськийРайон.ІваничіРайон.МаневичіРайон.ЛокачіРайон.ЛюбешівРайон.РатнеРайон.Стара ВижівкаРайон.Ківерці та Район.Турійськ.

У Рівненській області діє п'ять сайтів: Район.ОстрогРайон.СарниРайон.ДубноРайон.Рівне та Район.Вараш.

На теренах Закарпаття працюють Район.Свалява та Район.Мукачево.

Також у мережі працюють тематичні проєкти: Бізнес.РайонРайон.МедицинаРайон.Історія та Спорт на районі.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39