Медики Рівненщини можуть отримати професійну відзнаку

22 Січня 2021, 16:47
470

Медики Рівненщини можуть долучитися до участі у конкурсному відборі Регіональної ради Рівненської області на присудження «Ордену Святого Пантелеймона» та «Медалі Святого Пантелеймона» за професіоналізм та милосердя.

Громадську Відзнаку за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» започатковано у 2017 році, а з 2018 року для молодих медиків (віком до 35 років) затверджена Відзнака за професіоналізм та милосердя «Медаль Святого Пантелеймона», йдеться на сайті обласної ради. 

Відзнака є громадською нагородою. Вона має професійно-фахову спрямованість, вручається особам, яким притаманні високий професіоналізм та духовно-моральні якості. Присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я, яка позитивно впливає на свідомість й духовний розвиток українського народу та держави загалом.

Обов’язково долучитися до конкурсу медичних працівників краю закликала голова Регіональної ради Рівненської області Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Ордену Святого Пантелеймона» та «Медалі Святого Пантелеймона»  Вікторія Покоєвчук.

«Відзнака започаткована у 2017 році, але, на жаль, досі жоден представник від Рівненщини її ще не отримував. Тому обов’язково зверніть увагу на можливість відзначити наших найкращих медиків. Адже їх у нас дуже багато – особливо зараз, коли люди працюють з таким навантаженням та відданістю справі», – зазначила Вікторія Покоєвчук.

Орден присуджується у таких номінаціях:

  • «Найкращий лікар»;
  • «Найкращий медичний працівник»;
  • «Новатор охорони здоров’я»;
  • «За досягнення в міжнародному співробітництві в охороні здоров’я»;
  • «Взірець служіння суспільству»;
  • «За особистий вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я України» – для іноземних громадян.

Медаль присуджується громадянам до 35 років у номінаціях:

  • «За лікарське мистецтво»;
  • «За турботу і ласку до хворого»;
  • «За наукові розробки в медицині».

Подання на присудження Відзнак за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» та «Медаль Святого Пантелеймона» кандидатам повинно містити:

  • презентацію про кандидата з описом професійних здобутків, благодійної та громадської діяльності зі зазначенням відповідності критеріям, визначеним в описах номінацій. Презентація має бути обсягом до 7 слайдів у форматі ppt;
  • заяву кандидата про згоду брати участь у конкурсі на присудження Медалі в поточному році;
  • згоду на збір та обробку персональних даних.

Подання на Відзнаки приймає Регіональна рада Рівненської області Відзнак за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» та «Медаль Святого Пантелеймона» з 15 січня 2021 р. до 28 лютого 2021 р. на електронну адресу: [email protected].

Читайте також:  Школи в Україні зобов'язані мати медика

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024