На Рівненщині через негоду обмежили рух транспорту

10 Грудня 2020, 14:24
261

На Рівненщині через ускладнення погодних умов обмежено рух транспорту.

Відповідно до рішення Служби автомобільних доріг в Рівненській області на дорогах загального користування державного значення обмежено рух великогабаритних транспортних засобів і пасажирських автобусів на території регіону.

Обмеження введено відсьогодні, 10 грудня із 12:00 і до особливого розпорядження.

На всіх автошляхах посилено працюють екіпажі груп реагування патрульної поліції та патрульні поліцейські. Поліцейські звертаються до водіїв за можливості уникати поїздок під час ускладнених погодних умов, зокрема в ожеледицю.


 

Керуючи транспортним засобом, будьте максимально обережні: обирайте швидкість руху та дистанцію, що дозволять вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки. 

Обов’язково враховуйте час доби, стан проїзної частини та дорожнього покриття, не забувайте вмикати ближнє світло фар чи протитуманні фари.

Знижуйте швидкість поступово.  При зупинці включайте аварійну світлову сигналізацію.

Пішоходів просять утриматись від раптового виходу на проїзну частину, в тому числі на пішохідні переходи. У темну пору доби або у мовах недостатньої видимості майте на одязі світлоповертаючі елементи. Рухайтеся по тротуарах, а якщо вони відсутні – по краю проїзної частини, назустріч транспорту.

Якщо ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, не будьте байдужими: викличте на допомогу аварійні служби або зателефонуйте на 102.


 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024