Як навчаються у школах «червоних» зон Рівненщини

04 Листопада 2020, 12:31
547

 

На Рівненщині у позапланові канікули пішло 13 шкіл, чотири – на планових канікулах, а деякі – на дистанційному навчанні.

Йдеться про школи у населених пунктах, що потрапили до «червоної» зони, повідомляє «Суспільне».

У «червоній» зоні з 2 листопада опинились міста Рівне, Острог, а також Демидівський, Зарічненський, Здолбунівський, Костопільський, Млинівський та Острозький райони.

Усім освітнім закладам дозволили працювати у звичному режимі. Вони самі можуть перейти на дистанційне або змішане навчання, якщо таке рішення прийме місцева комісія спільно з керівництвом закладів, – зазначають в управлінні.

«Освітні заклади Рівного, Острога, Костопільського, Млинівського та окремі Зарічненського, Острозького та Здолбунівського районів працюють у звичному режимі, дотримуючись усіх протиепідемічних заходів та проводячи щоденний контроль стану захворюваності», – йдеться в інформації служби якості освіти в області.

У Здолбунівській гімназії діти перейшли на змішану форму навчання. На дистанційному навчанні в області – 5 шкіл: Волосківська, Вельбівненська школи та Білашівська школа-садок Острозького району, Копитківська школа Здолбунівського району та Мутвицька школа Зарічненського району.

13 освітніх закладів у Демидівському районі пішли на позапланові канікули, – зазначають в управлінні держслужби якості освіти в області. Ще чотири – на планових канікулах. Йдеться про Вовковиївську школу-садок, Пляшівський ліцей, Острівську гімназію на Демидівщині, а також Миротинську школу у Здолбунівському районі.

Читайте також: Школярам нагадують про проблеми булінгу

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024