У Демидівці обговорили стан доріг та перехід на зимовий сезон

19 Жовтня 2020, 17:35
1300

В Демидівській райдержадміністрації за участю представників ОТГ, дорожньої служби, освітян, медиків, служби з надзвичайних ситуацій говорили про стан доріг та підготовку до зими.

Про це повідомили на сторінці Демидівської райдержадміністрації у Facebook.

«Попередній опалювальний сезон район завершив без боргів. Просив і в нинішньому періоді вчасно проводити платежі та розраховуватися за спожитий газ. Наголошував на питанні забезпечення температурного режиму в закладах, де перебувають діти», – зазначив Голова Демидівської райдержадміністрації Василь Доманський.

Другим та вкрай важливим питанням, яке обговорювали на нараді, було питання доріг, підготовка до обслуговування доріг в осінньо-зимовий період.

«Є проблеми з ремонтом техніки, із забезпеченням пальним та посипними сумішами.По Демидівській ОТГ є також ряд проблемних питань, серед яких – відсутність посипної техніки. Велась мова про укладання домовленостей з агроформуваннями, які будуть надавати допомогу по розчистці комунальних доріг», – розповів представник дорожньої служби у районі Володимир Бродський

«…Чистити та посипати небезпечні ділянки необхідно. По дорогах комунального значення також їздять автомобілі та автобуси, які перевозять людей і дітей. Про це потрібно пам'ятати», – доповнив голова РДА.

 

Віктор Кісільчук, начальник Демидівського районного сектору головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області, порушив питання забезпечення проїзду спецтехніки, пожежного автомобіля, автомобіля швидкої допомоги вулицями селища та сіл району; утеплення гідрантів, башень для забору води пожежним автомобілем; дотримання правил пожежної безпеки в установах, організаціях, навчальних закладах і на виборчих дільницях.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024