Навчальні заклади Демидівщини на карантин не підуть

13 Жовтня 2020, 14:00
Фото ілюстративне 2857
Фото ілюстративне

Навчальні заклади Рівненської області працюють відповідно до чинного епідемічного зонування.Про перенесення канікул чи перехід на обов’язкове дистанційне навчання на рівні області наразі не йдеться.

Про це повідомили на сайті Освіта Рівненщини

«Поточний навчальний рік доволі непростий. Маючи за плечима досвід організації дистанційного навчання, ми розуміємо, що його ефективність на порядок нижча від безпосередньої взаємодії вчителя та учня. Проаналізувавши рекомендації МОН, Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, статистику на рівні регіону, підтримуючи контакти із відділами освіти в ОТГ, керівниками навчальних закладів на місцях, ми рекомендуємо продовжувати навчальний процес у звичному режимі із дотриманням усіх необхідних безпекових норм. Якісний освітній процес – це стратегічне питання розвитку, як регіону, так і цілої країни. Тому закликаємо не панікувати та належно організовувати навчальний процес», – коментує начальник управління освіти Рівненської облдержадміністрації Петро Коржевський.

Також у звичайному режимі із дотриманням усіх рекомендацій МОЗ працюватимуть дитячі садочки.

Нагадаємо, що на Рівненщині до «помаранчевої» зони віднесено міста Рівне, Дубно, Вараш та Острог, Здолбунівський, Костопільський, Млинівський, Острозький, Рівненський та Сарненський райони.

До «жовтої» зони – Березнівський, Володимирецький, Гощанський, Демидівський, Дубенський, Дубровицький, Зарічненський, Корецький, Радивилівський та Рокитнівський райони.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39