У Демидівці попереджають про відповідальність за нелегальний видобуток піску

29 Вересня 2020, 18:00
864

Провели засідання робочої групи з питань виявлення та припинення незаконного видобутку піску на території Демидівської селищної ради.

Про це зазначили на сайті Демидівської селищної ради

Начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради, заступник голови робочої групи Сергій Щербатюк наголосив, що спільними діями селищної ради, контролюючих та правоохоронних органів, екологічних служб та громадськості необхідно відпрацювати чіткі механізми боротьби з пісочними крадіжками та здійснення подальшого контролю за використанням і охороною надр на території об’єднаної територіальної громади. Водночас видобуток піску має бути легалізованим.

У ході засідання робочої групи були окреслені першочергові заходи та висловлені пропозиції, зокрема щодо посилення контролю за місцями можливого видобутку будівельного піску, в т.ч. із залученням в.о. старост відповідних сіл та продовження практики рейдів на місця із залученням представників правоохоронних органів.

Разом з тим, члени робочої групи закликали мешканців Демидівщини не бути байдужими й вчасно повідомляти про факти незаконного видобутку піску або інших корисних копалин.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024