У Демидівці нагородили переможців онлайн-конкурсу

24 Серпня 2020, 08:18
1056

У зв’язку з карантинними обмеженнями цьогоріч до Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України проходив творчий онлайн – конкурс «Український колорит» для жителів району.

Конкурсні роботи оцінювались у трьох вікових категоріях, йдеться на сторінці відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Демидівської РДА у фейсбуці. 

За кількістю вподобань у І віковій категорії перемогу здобув Ілля Ряска зі своїм виробом «Символ влади» який виконаний в техніці кусудама. У II віковій категорії найбільшу кількість вподобань набрали оригінальні та різноманітні роботи в українській тематиці Тетяни Козуб.

Друге  місце посіла «Маленька україночка», автором якої є Тетяна Бурковська.

Третє  місце посіла Олена Тимощук, яка виготовляє різнобарвні та яскраві аксесуари для волосся в українському стилі. У ІІІ віковій категорії найбільшу кількість вподобань набрали роботи Тетяни Горобець – в’язані дитячі платтячка в патріотичних кольорах.

Весільні короваї Тетяни Якимчук виконані в українському стилі посіли друге  місце. Третє призове місце розділили між собою роботи української вишивки Людмили Зубчук та оригінальні українські короваї Олени Кашпрук.

21 серпня 2020 року голова Демидівської РДА Василь Доманський привітав переможців конкурсу, вручив грамоти та подарунки. Але і інші учасники не залишилися поза увагою, усі отримали подяки за участь у конкурсі та заохочувальні подарунки.

«Конкурс укотре довів, що наш край багатий на талановитих людей. А талант – це не що інше, як іскра Божа, котру треба відшукати, підтримати і відкрити світові. Бажаємо вам творчого натхнення та розвитку, досягнення нових цілей», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Демидівці відзначили День прапора

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024