Демидівська ОТГ увійшла у 20 громад з реалізації проєкту «Імпакт-інвестиції у розвиток громад»

27 Липня 2020, 18:28
1299

За результатами відбору громад-учасниць в проєкті «Імпакт-інвестиції у розвиток громад» інвестором проєкту, ТОВ Укрмілкінвест, компанією Світ Громад, відібрано 20 ОТГ для участі в проєкті, і серед щасливчиків – Демидівська ОТГ. Попередньо Демидівська ОТГ подала аплікаційну форму для участі в даному проєкті.

Участь у проєкті допоможе жителям громади набути звичку раціонально використовувати особисті ресурси, а місцевій владі – перерозподілити ресурси бюджетів розвитку своїх громад на нарощення доходів, замість проїдання.

Які можливості надасть участь у проєкті «Імпакт-інвестиції у розвиток громад»?

Створити нові робочі місця на території громади вже у 2020 році завдяки заохоченню розвитку локального підприємництва.

Навчити мешканців громади ефективного управління громадою та її обмеженими ресурсами.

Спільно з членами громади розробити проєкти програми із розвитку місцевого бізнесу.

Отримати офіційні підтвердження ефективного використання ресурсів

Через прийняття органами місцевого самоврядування програм розвитку локального підприємництва та ріст зацікавленості в мікроінвестуванні зі сторони користувачів платформи woc.org.ua.

Залучити інвестиції у розвиток громади від 50 000 грн у 2020 році і понад 400 000 грн у 2021-2022 роках.

 Скільки коштує участь у проєкті?

Вартість участі в проєкті для громад становить – 59 000 гривень. Для 20 відібраних громад, зокрема Демидівської ОТГ, участь є безкоштовною завдяки інвестиціям компанії Укрмілкінвест. Повний перелік громад, які увійшли в щасливу 20-ку за посиланням «Результати відбору».

Проєкт «Імпакт-інвестиції у розвиток громад» впроваджується ТОВ «Світ громад» – українською EdTech компанією, яка створює симуляційні освітні ігри та ігрофіковані рішення для розвитку громад та залучення. Компанії довіряють: 167 муніципалітетів, EENCE, DVV International, UNDP, IOM, DOBRE, PACT, Український фонд соціальних інвестицій, ULEAD with Europe, IREX, Eastern Partnership Civil Society Facility Project.

ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПАРТНЕР

ТОВ «УКРМІЛКІНВЕСТ» – українська компанія, яка залучає інвестиції та розвиває екосистему сімейних молочних ферм в Україні. У стратегічних планах компанії – відкрити 5000 СМФ до 2026 року.

Читайте також: Власникам корів із Демидівщини відшкодовують кошти за придбані доїльні апарати

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024