Чому в Демидівці не роблять операцій

25 Липня 2020, 12:45
Фото ілюстративне 2450
Фото ілюстративне

При підготовці до переходу на нову модель фінансування закладів охорони здоров’я НСЗУ для проведення контрактування виставляє певні умови.

В першу чергу – це наявність кадрового потенціалу, матеріально-технічного забезпечення,  умов надання медичної допомоги. Про це йшлося під час брифінгу в Рівненській ОДА 24 липня.

В Демидівській ЦРЛ не укладений пакет надання хірургічної допомоги населенню району, тобто лікарня не отримала контракту із НСЗУ і зараз там надають допомогу за пакетом амбулаторного надання медичної допомоги, а також терапевтичної медичної допомоги без хірургічних втручань.

Якщо адміністрація закладу спільно з райрадою та РДА підготують лікарню відповідно до вимог НСЗУ і укомплектують наявний штат медиків для можливості контрактування, тоді пакет послуг буде переглянуто, а також визначена можливість надання медичної допомоги хірургічного профілю.

Читайте також:  В Україні запровадять 2D-кодування ліків для боротьби із фальсифікатом

Коментарі
27 Липня 2020, 16:50
і слава б-гу, що немає надання хір-ної допомоги. краще рятуватись у луцьку чи рівному, але не в демидівці. тут вже не одного вилікували.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024