На Рівненщині готуються до опалювального сезону

24 Липня 2020, 13:20
997

Область готується до холодів заздалегідь. Нині до нового опалювального сезону вже готові 54 відсотки об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства Рівненщини.  Такий рівень підготовки до зими є вищим від рекомендованого Мінрегіоном плану.

Про це йшлося під час загальноукраїнського селектора з питання підготовки об’єктів господарського комплексу до опалювального сезону під головуванням т.в.о. Міністра енергетики України Ольги Буславець, повідомляють на сайті Рівненської ОДА.

Рівненщину представляв голова ОДА Віталій Коваль, який повідомив – область до опалювального сезону готується рівномірно, усі причетні служби працюють у плановому режимі.

Так, нині на Рівненщині житлово-комунальні служби виконують підготовчі роботи до зими. Де є потреба, ремонтують або замінюють теплові та водопровідні мережі, лагодять котельні, замінюють помпове обладнання. Триває підготовка до осінньо-зимового періоду й житлових будинків. Дорожники готують спецтехніку та посипні матеріали. В середньому вже виконали половину від запланованого.

Читайте також: Рівненщина долучилася до міжнародного туристичного проєкту

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39