Посадовця Демидівської громади підозрюють в отриманні хабаря

19 Липня 2020, 10:21
3855

У  п’ятницю, 17 липня, при отриманні хабаря у розмірі 20 тисяч гривень, правоохоронці затримали посадовця однієї з ОТГ.

З власних джерел журналістам виданням Район.Демидівка стало відомо, що підозрюваний у отриманні хабаря – посадовець Демидівської ОТГ Степан Ярош, а гроші він нібито мав отримати від представника закладу «Бар у Гаріка». 

Ми намагалися сконтактувати зі Степаном Ярошем, аби отримати його коментар із приводу цих подій. Проте у посадовця вимкнений телефон. Голова Демидівської ОТГ Віктор Іщук у коментарі нашим журналістам підтвердив, що пана Яроша, який до того ж є і депутатом ради ОТГ, дійсно затримали у п’ятницю увечері.

«Так, це правда. Проте, поки триває слідство, не можу нічого стверджувати. До того ж, мене там не було, все відбувалося в позаробочий час. Може, гроші підкинули? Нічого стверджувати не беруся. Можу лише сказати, що як працівник Степан Ярош – сумлінний. Він – колишній військовий, а в таких людей все має бути за порядком. Серед наших депутатів на минулих виборах він здобув найбільшу підтримку виборців», – каже Віктор Іщук. 

Як повідомили у прокуратурі Рівненської області, під час отримання хабаря 17 липня на Рівненщині викрили начальника відділу з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами однієї з ОТГ краю. 

У прокуратурі області стверджують, що 20 тисяч гривень посадовець отримав від підприємця, аби не створювати проблем в роботі закладу харчування та не повідомляти контролюючі органи про порушення.

Наразі тривають слідчі дії. Посадовцю загрожує позбавлення волі, терміном від 5 до 10 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Читайте також: На оздоровчу кампанію дітей в Рівненській області передбачили 8 мільйонів гривень


2

 

Коментарі
19 Липня 2020, 14:29
Логічне завершення продуктивної діяльності пана Яроша.
19 Липня 2020, 15:52
Що, всьо?
19 Липня 2020, 21:39
Всебічно розвинута людина Оксана Борисівна. РЕСПЕКТ!!!
19 Липня 2020, 22:16
Зачепили вершок айсберга, а копнути вглиб слабо? <br/><br/>Зроблять гарно фоточки, потримають і випустять. В Демидівці вже знають прецедент: недавно один 'залетів', але так і не сів. І де та справедливість ,де шукати людям?
21 Липня 2020, 10:32
Скільки вірьовці не тягнутись, а в кінці завжди одне і те саме. Іщук ще і виправдовує цю тварюку, бо сам із того ж корита сьорбає.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024