Реконструкція школи в селі Малеве обійдеться у 15 мільйонів гривень

17 Липня 2020, 11:40
1175

Двоповерхову опорну школу реконструюють у селі Малеве, що у Демидівському районі. Заклад включений в Національну програму «Велике будівництво».

Тут навчається 238 учнів не лише з села Малеве, а й з сусідніх населених пунктів. З них 174 - чорнобильці. За необхідності в закладі можна буде розмістити ще понад сотню школярів, повідомляють на сайті Рівненської ОДА.

Читайте також: У селі Малеве облаштували зупинку громадського транспорту

З роботою підрядників ознайомився голова ОДА Віталій Коваль:

«Особисто переконався, що половина робіт виконана і заклад, випереджаючи графік, плануємо здати 1 серпня. В новий навчальний рік учні Малівської школи підуть в тепле та яскраве приміщення. Діти навчатимуться не лише в комфортних, а й безпечних умовах».

До реконструкції взимку діти навчалися одягнені, адже будівлі понад 20 років і класи холодні та сирі. Саме тому утеплення закладу було вкрай необхідне.

Роботи в школі розпочалися ще з минулого року: демонтували стару покрівлю, замінили дерев'яний каркас, покрили гідробар'єром та металочерепицею. Наразі будівельники утеплюють, тинькують та розфарбовують у яскраві кольори фасад.

У планах – заасфальтувати подвір’я школи та обладнати спортивне поле із штучним покриттям.

Загальна вартість робіт складає 15 млн грн.

Загалом, нагадаємо, в рамках президентського проєкту «Велике будівництво» на Рівненщині заплановано спорудження або реконструкція 5 шкіл, 5 садочків і 5 спортивних об’єктів, а також 73 км доріг.

Читайте також: У Демидівці говорили про торгівлю людьми



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024