Призовників з Демидівщини провели на службу

07 Липня 2020, 11:16
1305 Джерело: http://demydivska.gromada.org.ua

У Демидівці на строкову службу провели чотирьох призовників з району. 

Урочистості відбулися 7 липня, повідомляють на сайті Демидівської громади.

У заході взяли участь рідні та близькі призовників, Демидівський селищний голова Віктор Іщук, заступник голови Демидівської державної районної адміністрації Петро Шелест, голова Демидівської районної ради Сергій Радченко, заступник військового комісара Млинівського  ТЦК та СП начальник відділення рекрутінгу та комплектування Олег Менько.

Благословив майбутніх Захисників України на щасливе  проходження військової служби Благочинний Демидівського благочиння ПЦУ Василь Іваник, окропив їх свяченою водою та побажав Божої допомоги у благородній справі служіння своєму народові, а також закликав щоби молитва супроводжувала захисників кожного дня.

Селищний голова Віктор Іщук побажав строковикам легкої і достойної служби, закликав хлопців не забувати рідних і близьких та віддано служити державі.

Вдалої служби побажали заступник голови райдержадміністрації Петро Шелест, голова районної ради Сергій Радченко та заступник військового комісара Млинівського  ТЦК та СП начальник відділення рекрутінгу та комплектування Олег Менько. Батьки та рідні з гордістю та любов’ю благословляли своїх синів та бажали гарної служби.

Читайте також:  Видали книгу з романами письменника Івана Корсака






 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024