Пляж у Хрінниках назвали безпечним для відпочинку

24 Червня 2020, 14:45
4154

На початку літа спеціалісти Рівненського обласного лабораторного центру обстежили пляжі області та відібрали проби води у місцях відпочинку. 

Безпечними для купання назвали пляж бази відпочинку «Біле озеро» у Володимирецькому районі, міський пляж на річці Горинь у Дубровиці, озеро «Селянське» та міський пляж на річці Случ у місті Сарни, пляж бази відпочинку «Маяк» на річці Стир у Хрінниках Демидівського району, 6 стихійних місць для купання на річці Случ у селах Вітковичі, Бистричі та Князівка Березнівського району, район «Гребля» на річці Корчик у місті Корець та річка Льва у селі Старики Рокитнівського району, повідомляє РівнеМедіа.

Однак не завжди рівняни та мешканці області шукають безпечні місця для купання, а швидше ті, де можна зробити яскраві фото та насолодитися гарними пейзажами. Тому особливою популярністю серед місцевих протягом останніх років користувалися затоплені кар’єри колишніх, або діючих заводів.

Одне з найулюбленіших місць відпочинку серед жителів Волині та Рівненщини – Хрінницьке водосховище.  Це найбільша штучно створена водойма у Рівненській області. Навколо водосховища – низка оздоровчих комплексів та баз відпочинку, будиночків для проживання з майданчиками для ігор та розваг. Місце користується популярністю серед молоді – тут можна орендувати катамаран, або човен. Глибина водосховища сягає 3-7 метрів.

Читайте також: Мандзій: МОН не переводить школи на обов’язкову дистанційну освіту

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024