У Демидівці відкрили поліцейську станцію

18 Червня 2020, 09:02
1582 Джерело: http://demydivska.gromada.org.ua

Селищний голова Віктор Іщук та начальник Демидівського відділення поліції Віталій Майдан урочисто  відкрили поліцейську станцію.

Подія відбулася 17 червня, повідомляють на сайті громади.

Реалізація проєкту «Поліцейський офіцер громади» сприятиме попередженню та зменшенню адміністративних правопорушень і злочинів на території Демидівської селищної ради.

З вітальним словом до присутніх звернувся селищний голова Віктор Іщук, зазначивши, що ця подія зіграє важливу роль в підтримці громадського порядку і безпеки жителів ОТГ.

За словами начальника Демидівського відділення поліції Віталія Майдана - відкриття поліцейського офісу – це перший крок до зміни системи взаємовідносин між громадянським суспільством і поліцейськими.

Начальник відділу з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Степан Ярош, відповідальний за реалізацію проєкту «Поліцейський офіцер громади», подякував всім, хто сприяв у відкритті офісу поліцейського офіцера громади, за потужну роботу, проведену у з облаштування поліцейського офісу, оснащення оргтехнікою,  меблями, канцелярським приладдям, побутовою технікою. Запевнив, що  жителі громади відчують позитивні зміни в організації правопорядку, бо в кінцевому результаті це і є метою співпраці – забезпечити мир і спокій для  громадян.
Після урочистого відкриття присутні оглянули службове приміщення, де є робочий кабінет та кімната відпочинку.

Поліцейський офіцер громади Петро Уяздовський подякував за довіру і запевнив, що буде робити все можливе, аби люди йому довіряли і відчували себе у безпеці.

Читайте також:  Бюджети всіх 64 ОТГ Рівненщини будуть на прямих міжбюджетних відносинах





 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024