Демидівський суд звільнив від відповідальності чоловіка, який керував мотоциклом під дією алкоголю

16 Червня 2020, 13:00
1337

Демидівський районний суд звільнив від відповідальності чоловіка, який керував мотоциклом під дією алкоголю та закрив провадження у цій справі.

Як йдеться у матеріалах справи, 10 травня, близько 18:00 в селі Рудка Демидівського району поліцейські зупинили чоловіка, який керував мотоциклом «Viper», з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Від проходження огляду на стан сп`яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою газоаналізатора «Драгер» у присутності двох свідків відмовився. 

У ході розгляду справи кермувальник пояснив, що того дня зранку він випив пива. Оскільки почувався добре, то не вважав, що не може керувати мотоциклом. Коли його зупинили поліцейські, він просто розхвилювався та не погодився пройти огляд на стан сп`яніння на місці зупинки транспортного засобу, який мав бути проведений поліцейськими в присутності двох свідків.

Чоловік запевнив, що цей випадок стався вперше. Він не вживає спиртного за кермом. Також не знав, що за відмову пройти огляд на стан сп`яніння наступає адміністративна відповідальність. Свою вину визнав повністю.

Відомо, що чоловік працює майстром лісу Вовковиївського лісництва. З місця роботи та проживання йому надали позитивну характеристику. 

Від директора Млинівського лісгоспу надійшло клопотання про передачу адміністративних матеріалів відносно ОСОБА_1 за ч.1 ст.. 130 КУпАП на розгляд трудового колективу Вовковиївського лісництва ДП «Млинівський лісгосп» для застосування заходів громадського впливу. Суд задовольнив це клопотання. 

Від адміністративно відповідальності чоловіка звільнили та закрили справу.

Читайте також: Рівненські чиновники проситимуть Уряд відновити рух маршруток

 

 

 

 

Коментарі
17 Червня 2020, 19:19
отак завше: алкашня відмажеться і їздить, людей нормальних лякає. так і до біди недовго.<br/>когось задушить своїм мотоциклом - тоді спомянуться. та буде пізно
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024