У Демидівській громаді реалізовують «Вільний простір»

13 Червня 2020, 10:43
Ілюстративне фото 1231
Ілюстративне фото

Демидівською селищною радою спільно з ГО «Сприяння розвитку села» реалізовується проєкт «Вільний простір у Демидівській ОТГ», який отримав грант управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА.

Сучасною формою організації дозвілля та вільного часу молоді в містах та громадах є створення молодіжних центрів, хабів, ресурсних центрів, коворкінгів, вільних просторів, дискусійних клубів тощо. У 2018 р. закладено основу для впровадження змін: прийнято рішення Демидівської селищної ради про створення Молодіжної ради. Проведено серію зустрічей з представниками молодіжного активу щодо формування плану спільних дій. 13 червня 2019 р. прийнято рішення Демидівської селищної ради № 962 «Про створення вільного простору», йдеться на сайті Демидівської ОТГ.

Аби розв’язати проблему та зібрати разом соціально активних підлітків, молодь та їх батьків пропонується створити центр розвитку громади в форматі Молодіжного центру «Вільний простір» на базі нині виведеного з експлуатації кафе по вул. Миру, 35 в смт Демидівка. Діяльність центру спрямовуватиметься на підтримку молодіжних ініціатив. Тут надаватиметься правова, методична та консультативна допомога молодим людям у їх діяльності.

Запрошуємо до діяльності Молодіжної ради при Демидівській селищній раді представників учнівського самоврядування, членів громадських організацій, активних молодих людей віком до 35 років. 17 червня 2020 року відбудеться зустріч, в рамках якої налагодимо взаємодію між органами селищної ради та активною молоддю, обговоримо засади формування персонального складу Молодіжної ради, особливості проведення заходів проєкту з врахуванням карантинних обмежень. Зустріч відбудеться в онлайн-форматі на платформі ZOOM.

Для реєстрації на захід потрібно заповнити анкету за посиланням https://forms.gle/21HgqTayLyah4Ecs7

Читайте також: На реконструкцію очисних споруд у Демидівці з обласного бюджету виділили понад 5 мільйонів гривень


 

 

 

Коментарі
02 Грудня 2020, 22:06
мені пододається₴
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024