Коли на Демидівщині поїдуть маршрутки, вирішуватиме районна комісія з питань ТЕБ та НС

03 Червня 2020, 14:25
Автостанція 1458
Автостанція

У шести районах Рівненщини можуть відновити транспортні сполучення, оскільки тут не зростає кількість хворих на коронавірус.

Коли та за яких умов почнуть курсувати маршрутні таксі, під час брифінгу 3 червня розповів перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

За словами посадовця, на засіданні обласної комісії з питань ТЕБ та НС рекомендували комісіям на місцях розглянути можливість відновлення транспортного сполучення.

«Ми рекомендували відновити транспортне сполучення в середині районів та між районами, де стабільна ситуація з коронавірусом. Рекомендували районним комісіям з питань ТЕБ та НС не затягувати з цим рішенням», – сказав Подолін.

Нагадаємо, транспортне сполучення дозволили відновити у Демидівському, Дубенському, Дубровицькому, Зарічненському, Корецькому та Млинівському районах. Показник захворюваності за тиждень там нижчий ніж 12 випадків на 100 тисяч населення, тому можливе відновлення внутрішньорайонного сполучення.

Зараз розглядається питання про відновлення перевезень між Дубровицьким і Зарічненським, а також Дубенським, Млинівським і Демидівським районами.

Читайте також:  На Рівненщині розпочали ІФА-тестування

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024