У Демидівці правоохоронці зібралися на робочу нараду

28 Травня 2020, 14:10
1059

В актовому залі Демидівського відділення поліції Дубенського відділу поліції ГУНП в Рівненській області відбулася робоча зустріч між працівниками Демидівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області та членами громадського формування по охороні громадського порядку «Захист» Демидівського району.

Метою зустрічі була ознайомлення членів громадського формування з роботою служби пробації для подальшої співпраці та в перспективі підписання двостороннього меморандуму, йдеться на сайті Демидівської ОТГ. 

Начальник сектору пробації Володимир Федінчик розповів присутнім про загальні аспекти служби, роздано всім присутнім членам громадського формування ознайомчі буклети про діяльність служби пробації з контактами працівників сектору. Також ознайомлено присутніх з проєктом меморандуму та запропоновано вносити пропозиції чи зміни, які можуть покращити співпрацю.

Громадське формування з охорони громадського порядку «Захист» Демидівського району нараховує 18 осіб з яких 5 членів формування проживають в Млинівському районі Рівненської області та 1 – в Радивилівському районі Рівненської області (с. Солонів, Радивилівського району є адміністративною одиницею Демидівської ОТГ Рівненської області).

Серед членів громадського формування «Захист», включаючи командира, є пенсіонери органів внутрішніх справ та всі вони не байдужі жителі своєї місцевості. На шляху виправлення суб’єктів пробації дуже важливо працювати обопільно для позитивного впливу та виправлення, щоб суб’єкти пробації не скоювали злочини та стали достойними членами суспільства Демидівського та Млинівського районів Рівненської області.

Своєю чергою командир громадського формування Ярослав Пекарський наголосив на важливість такої співпраці, адже і без різного виду укладених угод він завжди сприяє працівникам служби пробації та не раз доводив велику значущість та не байдужу громадську позицію.

Робоча зустріч проведена з дотриманням соціальної дистанції та в захисних засобах у зв’язку з загальнодержавним карантином, пов’язаним з COVID-19.

В цілому мета робочої зустрічі була досягнута та присутні підтвердили свої наміри співпрацювати на благо суспільства.

Читайте також: Екстрена допомога Демидівки отримала апарат штучної вентиляції легень


 

 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39