Як завершуватиметься навчальний рік у закладах позашкільної освіти Рівненщини

23 Травня 2020, 19:37
1057

У зв’язку із епідеміологічною ситуацією в Україні тривалість навчального року в позашкіллі продовжуватись не буде.

Про це наголосив  в. о. начальника управління освіти і науки Рівненської ОДА Олександр Набочук, який провів нараду-семінар в режимі онлайн із директорами закладів позашкільної освіти.

Так, йшлося про те, що керівники гуртків мають забезпечити виконання  навчальних програм, визначити рівень практичної підготовки вихованців за результатами навчального року та видати документи про позашкільну освіту.

У разі, якщо календарно-тематичний план під час навчання за допомогою дистанційних технологій не був реалізований повністю, у вересні 2020/2021 навчального року варто провести коригувальне навчання.

Читайте також: За яких умов випускників допускатимуть до ЗНО

«Маємо напрацювати нову стратегію розвитку позашкілля на Рівненщині, розробити відповідну обласну програму і розпочати роботу у якісно нових умовах праці, де позашкільний гурток стане центром розвитку дитини, а його керівник матиме усі необхідні умови для результативної та творчої праці», - зазначив Олександр Набочук.

Під час онлайн-наради керівники закладів поділилися практикою дистанційного навчання та розглянули актуальні питання щодо завершення навчального року у закладах позашкілля в умовах карантину.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024