У Пляшевій посварився дід із внучкою: справу розглядали в суді

21 Травня 2020, 14:17
1118

Чоловік, який нецензурними словами обізвав свою внучку, відбувся усним зауваженням.

Такий вирок жителю села Пляшева, яке входить до складу Демидівської ОТГ, виніс Демидівський районний суд рівненської області.

У матеріалах справи йдеться, що 22 квітня чоловік обізвав нецензурними словами свою неповнолітню внучку, шарпав дівчинку за одяг.

Під час розгляду справи порушник пояснив, що, повернувшись додому, він попросив дівчинку прибрати зі столу. Натомість та проігнорувала його прохання й продовжувала щось читати в мобільному телефоні.

Про конфлікт правоохоронців повідомила колишня дружина чоловіка – бабуся дівчинки. З підсудним вони розлучені, проте проживають в одному будинку. Стосунки між колишнім подружжям неприязні.

Своєю чергою матір дівчинки пояснила, що коли в її доньки забирають телефон – вона досить агресивно реагує на це. Ймовірно, це й стало причиною конфлікту. Проте тілесних ушкоджень, запевнила, чоловік дівчинці не наносив.  З батьком вона та її неповнолітня дочка примирились, між ними досить добрі відносини, вважає, що її дочка на зауваження дідуся безпідставно проявила агресію. Просила звільнити чоловіка від адміністративної відповідальності.

Зваживши всі докази, суд вирішив винести чоловіку усне зауваження. Справу – закрили.

Читайте також: Демидівка: завершили розробку документації на реконструкцію очисних споруд

 

 

Коментарі
21 Травня 2020, 23:42
та в тюрягу діда, на шконку!<br/>буде знати,як дитя шарпати. а може вона лайки роздає, то зараз головне в селі!!
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024