Українців штрафуватимуть за відсутність адресної таблички на будинку

20 Травня 2020, 14:16
6084

В Україні почнуть штрафувати за відсутність адресної таблички на будинку.

Про це повідомляють на сторінці Демидівської РДА у фейсбуці.

Табличку з адресою повинні мати як житлові будинки, так і адміністративні будівлі.

Для проведення Всеукраїнського перепису населення та правил благоустрою, відповідно до методичних вимог, всі домогосподарства та адміністративні будівлі повинні мати адресні таблички. Про це повідомляється у вимогах і рекомендаціях для статистичного та офіційного обліку чисельності населення, яке проживає на території країни в цілому і на всіх рівнях її адміністративно-територіального устрою.

В Україні заплановано Всеукраїнський перепис населення в 2020 році. З початку літа власників будинків без адресних покажчиків чекає штраф. Маркування на будівлях необхідне для організації простору.

Табличка з номером і назвою вулиці допомагає працівникам пожежної безпеки, поліцейським та швидкої допомоги оперативної знаходити домогосподарство і реагувати на звернення вчасно.

Табличка з адресою обов'язкова не тільки для житлових будинків, але й для інших адміністративних будівель.
Власникам домогосподарств, керівникам приватних підприємств і підприємцям обов'язково потрібно встановити табличку з номером і назвою вулиці за своєю адресою на фасаді будинку або будівлі.

З 1 червня за відсутність маркувань на житлових будинках штраф сягатиме до 1360 гривень для населення і до 1800 для магазинів, ферм, церков, бюджетних установ.

Читайте також: На Рівненщині шукають терористів

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39