Демидіську підприємицю, яка заборгувала єдиний внесок, виконавча служба шукала через суд

28 Квітня 2020, 14:48
983

Начальниця Демидівського районного відділу державної виконавчої служби Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) Оксана  Якимець вернулась до суду з поданням про привід боржниці.

У матеріалах справи йдеться, що на виконанні у місцевому відділі юстиції знаходиться виконавче провадження  з примусового виконання виконавчого документа – вимоги про сплату боргу від 7 листопада 2019 року про стягнення з підприємиці заборгованості зі сплати єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування в сумі 1441,19 гривні.

У відомстві прийняли постанову про відкриття виконавчого провадження на підставі цього документа. Копію постанови та виклик державного виконавця до боржниці з`явитися у відділ державної виконавчої служби надіслали жінці. Однак вона не з`явилась до відділу державної виконавчої служби.

Під час виконання виконавчого провадження, державним виконавцем було вжито заходів щодо встановлення наявності у боржника рухомого чи нерухомого майна, доходів. Натомість підприємиця перешкоджає фахівцям у роботі: на виклики до державного виконавця не з`являється, не надає державному виконавцеві, у встановлені ним строки, відомості про майно та доходи.

З огляду на це, Демидівський районний суд Рівненської області задовольнив подання очільниці відділу юстиції. Правоохоронці повинні здійснити привід боржниці в зазначені терміни.

Читайте також: У Демидівському районі смертність перевищує народжуваність

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024