У Демидивці вирішили що робитимуть, якщо звільнятимуться медпрацівники

27 Квітня 2020, 08:00
1000

Головний лікар Демидівського Центру первинної медико-санітарної допомоги продовжить перевірки ФАПів, аби щоденно тримати на контролі питання забезпеченості медичних працівників (сімейних лікарів, фельдшерів, медсестер) в достатній кількості засобами індивідуального захисту, медичними препаратами та обладнанням для проведення профілактики та виявлення коронавірусу.

Відповідне рішення прийняли під час позачергового засідання постійної комісії з питань ТЕБ та НС Демидівської селищної ради.

Також у медзакладі повинні провести чергові додаткові навчання з працівниками щодо дотримання чіткого алгоритму дій при роботі з пацієнтами під час пандемії COVID-19. Відвідувачам лікувальної установи повинні й надалі міряти температуру за допомогою безконтактного термометра. 

У лікарні також повинні створити реєстр спеціалістів з відповідною освітою, які у разі звільнення з посад медичних працівників, можуть бути призначені на ці посади.          

З резервного фонду, затвердженого сесією селищної ради, виділять 50 тисяч гривень на придбання дезінфекційних засобів, медичних препаратів, обладнання та ПММ. 

Нагадаємо, Демидівська лікарня увійшла до переліку закладів другої хвилі, які прийматимуть пацієнтів, хворих на коронавірус.

Читайте також: Демидівчани можуть отримати компенсацію за придбані доїльні апарати

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024