Чоловіку, який поцілив банкою в голову сину, Демидівський суд призначив громадські роботи

20 Квітня 2020, 11:00
1545

50 годин громадських робіт повинен відпрацювати чоловік, який облаяв працівників Вовковиївської сільської ради та вчинив насильство у родині – таке покарання йому призначив Демидівський районний суд Рівненської області. 

У матеріалах справи йдеться, що 20 березня чоловік виражався нецензурними словами в адресу працівників Вовковиївської сільської ради. За кілька днів по тому, 1 квітня, він обізвав свою дружину. Крім цього, шарпав благовірну за одяг, намагаючись спровокувати бійку.

Під час розгляду справи порушник повністю визнав свою вину. Пояснив, що у сільській раді «зірвався» після того, як намагався вирішити питання стосовно виділення йому, як учаснику АТО, земельної ділянки. З жінкою ж посварився, бо був напідпитку.

Натомість дружина підсудного розповіла, що того дня нетверезий чоловік став обзивати її. Коли слів забракло, схопив літрову банку з аджикою та поцілив у неї. Консервація влучила в голову сину. Після чого вона викликала поліцію.

Дії чоловіка кваліфікували як домашнє насилля та дрібне хуліганство.

У якості покарання суд призначив чоловіку 50 годин громадських робіт. Також зловмисник повинен сплатити 420 гривень судового збору. 

Читайте також: У Демидівці реконструюватимуть очисні споруди

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50