У Хрінниках буде обсерватор

16 Квітня 2020, 17:51
4151

У дитячому санаторії «Хрінники», що в Демидівському районі, облаштовують обсерватор для людей, які повернулися з-за кордону.

Про це журналістам видання «Район.Демидівка» повідомила помічниця лікаря-епідеміолога Млинівського міжрайонного відділення обласного лабораторного центру Євгенія Савчук.

Медпрацівниця розповіла, що наразі у закладі тривають підготовчі роботи. Оскільки санаторій законсервовують на зиму, тут повинні під'єднати світло та воду. 

Чекають також результатів аналізу води.

Нагадаємо, раніше Уряд анонсував, що усі українці, які повертаються на батьківщину після 29 березня, повинні пройти 14-денну обсервацію. Облдержадміністрації повинні були визначити спеціальні місця для цього, а також забезпечити доїзд людей від кордону до місця тимчасового перебування та медичне спостереження за ними.

Читайте також: Рівненщина: коли породіллі отримають «пакунок малюка»

 

Коментарі
17 Квітня 2020, 12:27
по перше, фото взагалі ні про що: це не Хрінники, в Червона Калина, інший санаторій.<br/>по друге, там тільки обсерваторію робити (якщо хтось ще знає, що це таке). Поцікавтесь станом справ у тому &amp;quot;санаторії&amp;quot; - Олексюк гроші гребе, жінка-суддя прикриває, потужний оздоровчий заклад розвалили!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024