Чи готова Демидівщина до коронавірусу

19 Березня 2020, 16:38
821

Аби вирішити низку питань охорони здоров'я району, голова райдержадміністрації Василь Доманський зустрівся з головами ОТГ та головним лікарем Демидівської ЦРЛ.

Про це повідомляють у райдержадміністрації.

Оглянули поліклінічне відділення центральної районної лікарні, пройшли температурний скринінг. В поліклініці медичні працівники міряють температуру відвідувачам. Пацієнтів із підвищеною температурою оглядає лікар в окремому приміщенні, визначає причини підвищеної температури та подальше лікування.

Оглянули аптеку №22 «Рівнефармація», цікавилися наявністю засобів захисту (масок, марлі), деззасобів, спирту та їх вартістю. Як відомо, медичних масок у місцевій аптеці немає.

Оглянули стаціонарне відділення центральної районної лікарні та відділення у яких передбачається розміщення хворих та обсервація підозрілих на захворювання на коронавірус. Обговорювали питання функціонування закладу в період карантину.

В цей же день голова райдержадміністрації зустрівся з головою Боремельської ОТГ, де оглянув місцеву лабораторію.

З головою Боремельської ОТГ обговорили стан здоров'я жителів громади, ймовірну кількість людей, які прибувають із закордону. Йшла мова про приміщення для обсервації на території громади.

Перевірили, як йде ремонт у сільській раді, де облаштовують приміщення для дільничного офіцера громади та приміщення для надання адміністративних послуг жителям громади.

Читайте також: На Рівненщині запроваджують спецрейси, щоб возити людей на роботу


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024